Sådan rydder du op i din opbevaring i garage/skur

Vi kender alle sammen til det med at komme ud i vores garage eller skur og føle, at vi slet ikke kan være der. Hvis du har det sådan, er det tid til at gøre rent og rydde op. Der er intet galt med opmagasinering, men ideen med det er, at du skal føle overskud og glæde. Ikke at du ikke ved, hvor du kan finde noget.

Derfor bør du altid gennemgå denne liste en gang om året:

  • Start med at tage alt ud af rummet.
  • Overvej alt du har i dine flyttekasser.
  • Overvej hvad du har brug for i rummet.
  • Gem mere på mindre plads, f.eks. ved at bygge en reol.
  • Du skal være sikker på at der ikke trækker fugt op gennem herregårdssten eller anden gulvbelægning

Du kan også benytte denne liste til alle andre værelser, som du benytter til opbevaring. Men vi har skrevet den med fokus på opbevaring i garage/skur. Så hvis du ikke længere kan finde dine haveredskaber i dit haveskur, så har du et problem, som du kan løse med ovenstående liste.

Sådan gennemgår du et haveskur

Når det kommer til et haveskur, skal du tænke over, hvad der er meningen med det. Det vil ofte være, at du har din græsslåmaskine og haveredskaber her. Det er sjældent noget problem at finde sin græsslåmaskine, da den har det med at fylde det hele. Men det kan være sværere at finde en robot-plæneklipper, da den ikke fylder ligeså meget.

Så du skal hele tiden tænke over, hvad det er, at du gerne vil kunne finde, når du kommer ud i dit haveskur. Hvis du ikke kan finde dine haveredskaber, så har du ikke nok styr på dit haveskur. Vi vil anbefale, at du samler alt til haven samme sted. Evt. i en kasse som du giver en label med haveredskaber.

På samme måde kan du gøre med alt det, som du har valgt at sende til opbevaring i garage/skur. På den måde ved du altid, hvor du har det hele henne.

Sådan gennemgår du en garage

Ligesom med dit haveskur er det vigtigt, at du altid kan finde det, som er rummets primære formål. Det nytter ikke noget, hvis du skal lede længe efter noget til din bil. Det er vigtigt, at vi hele tiden tænker over, hvor vi har alt henne.

Ofte vil det være en god idé at bygge en form for reol. Både når det kommer til opbevaring i garage/skur, fordi det giver dig mulighed for opmagasinering på mindre plads, da du kan opbevare dine ting helt op til loftet.

Ellers kan du også overveje, om det er tid til at sende noget på et ekstern opbevaringsrum. Det er en mulighed, som du har i alle danske byer i dag. Alt fra Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense osv.

Du bliver helt sikkert glad for at gennemgå alt det, som du har sendt til opbevaring for længe siden. Det føles godt at få styr på ens liv, også selvom der bare er tale om ens garage.

Mere om fundamenter i carport https://www.fc-beton.dk/goer-det-selv-fundament_744.html

Mere om fliser http://fliserne.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *