Opbevaring af dine værdifulde ting

Børnefamilie har ofte problemer med plads, fordi der er så meget børneudstyr, som du i dag skal have. Det er alt fra en klapvogn, børnesæde til masser af tøj. Mange familier har ikke lyst til hele tiden at smide børneudstyr ud, da de ikke ved, om de vil have endnu et barn. Så længe der er mulighed for det, giver det ikke mening at skille sig af med alt, som man ejer. I stedet er flere børnefamilier begyndt at finde steder til opbevaring af alt, som de skal bruge senere.

Du kan gemme følgende børneudstyr i et opbevaringsrum:

  • Børnetøj til alle aldre.
  • Vintertøj til dit barn.
  • Sommertøj til dit barn.
  • Børneudstyr til ferien.
  • Børneudstyr til bilen.
  • Brætspil til ferien.

For nogle kan det virke underligt for nogle, at man gemmer et børnesæde fremfor at have det i bilen. Men det kan være, at en børnefamilie ikke selv har en bil, men har købt et børnesæde sidst, at de var på ferie.

Der er ingen grund til hele tiden at smide velfungerende udstyr ud for at købe nyt udstyr få år efter.

https://detnyeliv.weebly.com/

Hvor længe bør I gemme børnetøj?

Det kan virke mærkeligt at gemme på børnetøj, som dit barn ikke længere kan passe. Men det er en god idé at gøre, hvis I overvejer at få flere børn. Vi ville ikke vælge at smide noget ud, før I er helt sikker på, at I ikke skal have flere børn.

For børnetøj er dyrt og dit barn går ikke op i, hvad de har på. Derfor er det helt almindeligt, at man har brugt tøj til sine børn. Det er nok først, når de en dag går i skole, at den ikke længere går.

For her bliver de påvirket af børn udefra, som stiller spørgsmål ved deres gamle tøj. I børnehaven er der ingen, som går op i det. Det er kun dig overfor andre forældre, men her skal du huske, at du ikke har noget, du skal bevise overfor andre.

Det er langt bedre for miljøet, at du ikke køber nyt børnetøj hver eneste gang, du får et nyt barn. De kan sagtens gå i brugt tøj, da det er meget sjældent, at det når at blive slidt, da helt små børn ikke laver særlig meget, og de vokser hurtigt ud af deres tøj.

http://n1u.dk/

Opbevaring til en billig pris er bedre end øget husleje

Mange forældre tror, at de skal flytte i en stor bolig for at have plads til alt deres børneudstyr. Hvis dine børn har deres eget værelse, så er I allerede gode mod dem og fremfor hele tiden at få mere plads er det godt at lære, at I godt kan klare jer med mindre.

Børn vokser op i en tid, hvor de skal passe på miljøet og derfor er det vigtigt, at I lærer dem at være mere sparsomme og passe på den planet, som vi nu engang bor på. Det kan et opbevaringsrum hjælpe med, da I ikke behøver så meget plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *