5 spørgsmål til dig selv når du skal finde et lagerhotel

Måske har din virksomhed overvejet, om I skal finde et depotrum til erhverv, men I kan ikke helt beslutte jer for, hvad der er en bedste løsning for jer.

Vi vil anbefale jer, at I stiller jer selv følgende fem spørgsmål:

  • Hvor meget plads har vi brug?
  • Skal der være mulighed for en lagermand, som ikke er tilknyttet virksomheden?
  • Vil vi gerne undgå binding?
  • Hvad skal vi opbevare? Produkter, kontormøbler osv.?
  • Hvad er vores behov for indeklima?

Hvis I besvarer disse spørgsmål, så er I allerede kommet langt, når det kommer til at vælge jeres et lagerrum, for der er mange spørgsmål, som I selv skal kende svaret på, før I kan få svar af andre. Det er også værd at overveje, hvor tæt et lagerhotel skal være på jeres fysiske adresse, før I vil benytte dem. For der er forskel på at have et lagerhotel i Aalborg, Odense eller Aarhus alt efter, hvor din virksomhed befinder sig henne.

https://flytte.bloggersdelight.dk/

Hvad er jeres behov?

Der er forskel på, om I har brug for en stor lagerløsning, eller om I leder efter et lager, hvor I kan stille nogle overskydende møbler. I har mulighed for at finde det hele og ofre vil I også have muligheden for at finde begge løsninger samme sted.

For et lagerhotel er det ikke vigtigt, hvad I gerne vil benytte jeres lagerrum til, så længe I ikke foretager jer noget ulovligt. I har relativ høj valgfrihed og I kan også sagtens benytte jeres lager til flere områder i virksomheden. Dvs. I kan have en del af lageret, som er til alt det kontorinventar, som I ikke bruger. Den anden halvdel kan I bruge som aktiv lager, hvor I har alt til jeres butik eller webshop.

https://www.bygge-hus.dk/p/gode-rum.html

Find en løsning uden binding

Det er en god idé at finde en løsning, hvor I ikke er bundet fast til noget. Hvis I selv skal finde et sted til lager, ender I med at skulle underskrive en lejekontrakt. Hvis virksomheden står i en situation, hvor I har brug for at op- eller nedgradere, så kan I ikke komme ud af denne kontrakt, medmindre I betaler en masse penge for det.

Derfor vil vi anbefale jer, at I finder et sted uden binding, for så bliver livet langt lettere for jer som virksomhed. Når det kommer til forretninger, så handler det hele om fleksibilitet. Der er simpelthen ingen grund til at binde sig til noget, hvis I kan undgå det og det kan I stort set altid med et lagerhotel. Det vil stort set også altid være en billig og god løsning for jer. I kan hele tiden vælge et mindre sted til en god pris og så kan I opgradere med det samme, at i har brug for det. Det giver jeres virksomhed en kæmpe fordel og det er nærmest umuligt at skabe vækst uden denne mulighed. Stil jer selv en masse spørgsmål så I ved, hvad I leder efter.

https://evaunt.me/dy1F0b/MartinKj%C3%A6rgaardJensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *